Smitse Bestuur-32.jpg

Commissaris

Extern

Ben jij in staat goede contacten te leggen en over nieuwe samenwerkingen te onderhandelen? Kun je snel en gericht het grootste voordeel vinden en heb je daarnaast ook nog eens een creatief denkvermogen? Dan is de functie van commissaris extern bij Café in de Smitse iets voor jou!

Als commissaris extern ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe borrels en het onderhouden van de contacten die hiermee samenhangen. Denk aan studieverenigingen, studentenverenigingen en andere organisaties op de campus waar de Smitse mee samenwerkt. Ook externe partijen vallen hieronder, denk bijvoorbeeld aan partijen als Redbull en Coca Cola. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de acquisitie van de Smitse. 

Naast het binnenhalen van borrels, het starten en onderhouden van samenwerkingen en de acquisitie, ben je ook verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van de Smitse. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de social media, je begeleidt de marketingcommissie en bent verantwoordelijk voor de marketing van feesten en evenementen. Uiteindelijk is het jouw doel dat iedereen op de Erasmus Universiteit de Smitse op een positieve manier kent.

Tot slot organiseer jij, samen met de verenigingen STAR en JFR, het Open EUR Festival op de Erasmus Campus. Hierdoor ervaar jij hoe het is om een groot evenement neer te zetten.