Sollicitaties Bestuur

Heb je interesse in een bestuursjaar bij de Smitse? Kijk per functie wat er van je verwacht wordt en leer meer over de functies!

Applicants Dutch-speaking only

De sollicitatie deadline is op 29 april 2019 om 23.59. Stuur een mailtje naar sollicitaties@indesmitse.nl met daarin je CV en een motivatie. De sollicitatie procedure ziet er als volgt uit:

  • CV en motivatie selectie

  • 1e ronde gesprekken

  • 2e ronde gesprekken

  • Bekendmaking nieuw bestuur op 21 mei 2019

  • Wisselweek bestuur 17 18 19 20 21 juli 2019

Zodra je hier door heen bent is de verwachting dat in de zomervakantie het nieuwe jaar wordt voorbereid. In deze maanden gaat het nieuwe bestuur zich bezig houden met hun beleidsplannen. Hierin wordt verwacht dat je aanwezig bent om met z’n allen te werken aan de Smitse en het nieuwe jaar. Tevens wordt er veel meewerking verwacht vanaf het moment dat je gekozen bent.

 
 
Casper Feldbrugge

Casper Feldbrugge

Voorzitter

Het aansturen van je eigen bestuur, hoofdcontact persoon zijn voor partners als de EUR en AbInbev, overleg over grote evenementen en het gezicht zijn van de Smitse. Als voorzitter van de Smitse ben je de vliegende keep in de kroeg. Je ondersteunt je mede-bestuursleden en houdt je bezig met alle zaken die op het pad van de Smitse komen. Als voorzitter ben je volledig geïnformeerd over alle zaken die in de Smitse spelen.

Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder voor meer informatie!

 
Kevin Ro0s

Kevin Ro0s

Secretaris

Zorgen dat de voorraad altijd in orde is en alle borrels regelen. Als secretaris leer je organisatorisch sterk te zijn en heb je veel contact met de brouwerij. Hierdoor komen veel leuke kansen voorbij en ben je voor de inkoop het aanspreekpunt. Je houdt van een uitdaging en werkt graag samen met vooral de penningmeester en de voorzitter.

Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder voor meer informatie!

 
Danjella van Gog

Danjella van Gog

 
Laura Soetekouw

Laura Soetekouw

 
Bas van der Meij

Bas van der Meij

Penningmeester

Als penningmeester van Café in de Smitse ben ik verantwoordelijk voor het financiële welzijn van de stichting. Ik begon het academische jaar met het maken van het budget voor de komende 12 maanden. Dit budget moet natuurlijk in overeenstemming zijn met het strategisch langetermijnbeleid van de organisatie. Gedurende het jaar, pas ik dit budget aan naar de nieuwe verwachtingen van kosten en inkomsten om de juiste beslissingen te nemen voor alle projecten.

 

Commissaris Intern

Mijn functie houdt kort gezegd in dat ik HR-manager ben van het bedrijf. Dit betekent dat ik ervoor moet zorgen dat er elke dag tappers staan die voor alle dorstige studenten de biertap kunnen openen. Daarnaast zet ik samen met commissies gave evenementen neer en zorg ik met hen voor te gekke tappersuitjes.

 

Commissaris Extern

Als commissaris extern ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe borrels en het onderhouden van de contacten die hiermee samenhangen. Denk aan studieverenigingen, studentenverenigingen en andere organisaties op de campus waar de Smitse mee samenwerkt. Ook externe partijen vallen hieronder, denk bijvoorbeeld aan partijen als Redbull en Coca Cola. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de acquisitie van de Smitse.