Are you ready to take over these five individuals in serving as a Boardmember of the largest campusbar in the Netherlands?

NOTEER DEZE DATA ALS JE WILT SOLLICITEREN VOOR EEN BESTUURSJAAR BIJ DE SMITSE!

Datum:Activiteit
1 februari 2024Opening sollicitaties 16e Bestuur
1 mei 2024, 23:59 uurSluiting sollicitaties 16e Bestuur
13 mei 2024Begin 1e sollicitatierondes RvB
30 mei 2024Bestuur Bekendmaking Borrel
15 juli 2024 t/m 21 juli 2024Wisselweek
18 augustus 2024 t/m 22 augustus 2024Eurekaweek

Bij Café In de Smitse zijn we momenteel op zoek naar nieuwe bestuursleden voor 2024-2025!

Bestuur Bekendmakingsborrel & Inwerkperiode
Jaarlijks in mei wordt tijdens de Bestuur Bekendmakingsborrel (BBB) het nieuwe bestuur onthuld.

Na de BBB komt het nieuwe bestuur bijeen tijdens een beleidsweekend om het beleidsplan en de begroting op te stellen. In dit plan worden concrete doelstellingen geformuleerd met betrekking tot de bedrijfsvoering van de Smitse voor het aankomende jaar en de implementatie ervan. Dit beleidsplan wordt vervolgens gepresenteerd aan de Raad van Commissarissen en de Kascontrolecommissie.

Tijdens de inwerkperiode, van mei tot augustus, is het van groot belang dat je je medebestuursleden goed leert kennen naast je bestuurstaken. Daarom leren jullie elkaar en de Smitse beter kennen tijdens de Wisselweek. Na de Wisselweek ben je bekend met je medebestuursleden, oud-bestuursleden, de geschiedenis van de Smitse en de gebruiken.

Vervolgens is het tijd om te focussen op de Eurekaweek. Gedurende enkele maanden word je ingewerkt door het huidige bestuur, zodat je na de Eurekaweek klaar bent om aan de slag te gaan. Zodra de Eurekaweek voorbij is, neem je als bestuurslid van de Smitse volledig de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de grootste campusbar van Nederland.

Sollicitatieproces
Ben je geïnteresseerd in het aanmelden voor het Smitse bestuur? Je sollicitatie begint met het schrijven van je motivatiebrief, waarin je je twee voorkeursposities specificeert.

Het sollicitatieproces bestaat uit drie rondes. In de eerste ronde heb je interviews met het gehele H.T.-bestuur. Na deze ronde heb je een interview met twee leden van de Raad van Commissarissen. Reflecteer diep op wat je wilt bereiken tijdens je termijn in het bestuur en articuleer je visie voor de Smitse. Dit zal met name cruciaal zijn tijdens de interviews. In de derde ronde voltooi je een opdracht die is afgestemd op je voorkeursposities.

Uiteindelijk kom je tijdens de Bestuur Bekendmaking Borrel te weten of je bent verkozen tot het nieuwe Smitse-bestuur voor het jaar 2024-2025!

Ben je enthousiast geworden van deze informatie? Dan is er goed nieuws voor jou. De Smitse is begonnen met het accepteren van sollicitaties voor het 16e bestuur van de Smitse! Dus als je geïnteresseerd bent, stuur dan je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@indesmitse.nl of vul het formulier hieronder in!

We wensen je veel succes bij het solliciteren voor een bestuursjaar bij de Smitse!

Cafe in de Smitse 50 Burgemeester Oudlaan, Rotterdam, ZH, 3062 PA, Netherlands

Hours Mon 16:00-23:00 Tue 16:00-23:00 Wed 16:00-23:00 Thu 16:00-23:00 Fri 16:00-23:00 Sat Closed Sun Closed

©2024 InDeSmitse all rights reserved, Provided by Fullbright